Furesøs virksomheder til nytårskur

Den 9. januar 2019 inviterer Furesø Kommune det lokale erhvervsliv til nytårskur i Galaksen. Her bliver årets sociale virksomheder fejret side om side med Furesøs hurtigst voksende Gazellevirksomheder, mens øvrige gæster kan ønske hinanden godt nytår og høre om kommunens indsatser på erhvervsområdet.
Nytårskuren blev afholdt første gang for otte år siden for at skabe et uformelt mødested for virksomheder og kommune. I dag er det den største erhvervsbegivenhed i Furesø med mere end 350 gæster sidste år.
 
Furesøs borgmester, Ole Bondo Christensen (A), er glad for den store opbakning til arrangementet, som afholdes i samarbejde med erhvervsforeningerne i kommunen. 
 
"Jeg er rigtig glad for, at så mange virksomheder i Furesø deltager i nytårskuren og har lyst til at komme igen hvert år. Her kan virksomhederne møde andre erhvervsdrivende, repræsentanter fra Furesø Industri og Furesø erhvervsforening  samt politikere og ansatte fra kommunen. Vi oplever i disse år en meget stor vækst af virksomheder i Furesø, og her er nytårskuren også en god anledning for os til at møde dem og byde dem velkommen", siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen (A). 
 
På nytårskuren holder borgmesteren en nytårstale, hvor han fortæller om udviklingsprojekter og mål for det kommende år med relevans for erhvervslivet. Herefter anerkendes årets 'gazellevirksomheder', som er de virksomheder, der som minimum har fordoblet omsætningen over en fireårig periode. Desuden kåres to virksomheder til årets sociale virksomhed med CSR-prisen. 
 
Sidste års vinder af CSR-prisen, Bo Willumsen, fra plastvirksomheden Poul Willumsen AS fik prisen for at have taget mange borgere med anden etnisk baggrund i praktik med efterfølgende ansættelse. Han fortæller, hvad det har betydet at vinde prisen:
 
"Det har været en stor anerkendelse af vores arbejde, ånd og ikke mindst medarbejderne, som er dem, der tager det store slæb. At vinde prisen har også haft stor betydning for vores image. Der er fx blevet skrevet om os i fagblade, så vi er blevet set landet over", siger Bo Willumsen. 
 
I år forventes knapt 400 gæster at lægge vejen forbi Galaksen, hvor den festlige begivenhed holdes. Alle virksomheder - fra store koncerner til enkeltmandsvirksomheder - er velkomne. 
 
Tilmelding til arrangementet skal ske via denne hjemmeside: furesoe.dk/nytaarskur.
 

Kontakt

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv

Borgerservice

Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

For pressen